REMONTTI SUUNNITELMIA

Meidän olisi vihdoin tarkoitus alkaa remontoida asuntoamme nyt keväällä. Pitkään on sitä jo mietitty, mutta viime vuoden puolella sitten päätimme, että 2019 on remontin aika :). Pitkään vain ajattelimme, että ”no jos vaihdettaisiin vaikka vaan lattia” mutta aina suunnitelmat paisuivat ja lopulta tulimme sitten siihen tulokseen, että tehdään koko kämppä kerralla. Vähän jännittää, koska meillä kummallakaan ei ole yhtään kokemusta remontoimisesta ja vaikka emme sitä itse teekään, niin silti tuntuu, että pitäisi ymmärtää asioista paljon enemmän kuin mitä tällä hetkellä ymmärtää. Luotan kuitenkin siihen, että kaikki järjestyy ja toivotaan että suuremmilta yllätyksiltä vältytään. Paljon siis suunniteltavaa lähiaikoina, materiaalien ja värien valintoja sekä kompromissien tekemistä :D! Näihin remonttijuttuihin palailen varmasti sitten hieman myöhemmin vielä :).

By |2019-01-14T20:38:48+02:00tammikuu 14th, 2019|Categories: LIFESTYLE|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment