ARMY GREEN

takki / Zara     huivi / Balmuir     pipo ja hanskat/ Kivat     kengät / Timberland

Pappilan kuville tulee vielä vähän jatkoa, kun napattiin myös pitkästä aikaa asukuvia pihapiirissä. Suhtaudun oikeastaan vähän ristiriitaisesti asukuvien postaamiseen, sillä nykyään yritän vältellä uusien vaatteiden ostoa ja jos ostan, niin pyrin ostamaan mahdollisimman laadukkaita vaatteita, sillä ajatuksella, että ne kestäisivät kulutusta ja pysyvät vaatekaapissani pitkään. Harkittua ostokäyttäytymistä siis :)! Joskus olen myös lainannut asukuviin äidiltäni vaatteita tai asusteita vaihtelun vuoksi :D. Pikamuotiin suhtaudun nykyään todella kriittisesti ja erittäin harvoin tulee pikamuotia enää ostettua. Poikkeuksena tässä kuvassa ylläni oleva takki, jonka olen ostanut Zarasta, mutta se on 100% villaa, joten uskon sen kestävän pitkään ja myöskin se on niin mieleinen, etten varmasti koskaan tule luopumaan siitä :).

By |2019-02-17T19:48:15+02:00helmikuu 17th, 2019|Categories: LIFESTYLE, OUTFIT|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment