ASTA MESSUT

Terveisiä täältä remontointi ja sisustuskuplasta :D.Vielä ei toki ole remontti alkanut, mutta suunnitteleminen on täydessä käynnissä. Tositoimiin pääsemme varmaankin huhtikuussa, mutta yllättävän äkkiä se tulee, kun jonkin verran on vielä mietittävää, etenkin kylpyhuoneen suhteen. Kävimme eilen kiertämässä Asta messuilla pirkkahallissa hakemassa inspiraatiota ja tekemässä muutamia hankintoja. Meille on tulossa aika paljon skandinaavisen mustavalkoista pintaa ja keittiöön ainakin tuollainen liesi kuin kuvassa, toivottavasti sellainen toimii hyvin :)! Kylppäri tosiaan aiheuttaa hieman päänvaivaa, koska on niin pieni ja ahdas (kuten vanhemmissa taloissa yleensä). Vaikka pyykinpesukonekin on siirtymässä keittiöön, niin silti tuntuu, että tila loppuu kesken :D! No, tässä on vielä aikaa suunnitella ja miettiä vaihtoehtoja!

By |2019-02-03T17:05:07+02:00helmikuu 3rd, 2019|Categories: LIFESTYLE|Tags: , , |0 Comments

About the Author:

Leave A Comment