TYRVÄÄN PAPPILA

Ihana ihana Tyrvään Pappila :)! Tuo Sastamalan uusi helmi on ollut to do – listallani jo pitkään ja viime kesänäkin oli ajatuksissa sinne lähteä, mutta emme sitten koskaan ehtineet. Nyt huomasin, että siellä oli tarjolla englantilaiseen henkeen Afternoon Tea, joten ei tarvinnut kauaa miettiä mitäs ohjelmaa keksisi vapaalle lauantaille :). Tyrvään Pappila on siis vanha pappila, jolla on takanaan monimuotoinen historia aina 1800-luvun lopulta lähtien. On aivan huikeaa, että on löytynyt innokas yrittäjäpariskunta, jotka ovat halunneet kunnostaa pappilan entiseen loistoonsa ja luottaneet sen vetovoimaan vierailukohteena sekä uusien elämysten tarjoajana! Itsehän rakastan vanhoja rakennuksia ja yllätyin, että pappilaan oli saatu niinkin hyvin entisajan henkeä esille :). Ruokaan on selvästi panostettu ja Afternoon Tea tarjottimelle oli loihdittu ihania herkkuja, mm sienipiirakkaa, täytettyjä leipiä, hedelmiä sekä makeita leivonnaisia. Vilkaisin myös nopeasti à la carte menua ja ehdottomasti haluaisin vielä illallistakin nauttia pappilassa. Ehkäpä seuraava kerta voisi olla kesällä, jolloin pihapiiristäkin pystyy nauttimaan :)! Suosittelen lämpimästi muitakin tekemään päiväretken tähän ihastuttavaan kohteeseen, lähimatkailua parhaimmillaan!

P.S. seuraava Afternoon Tea näyttäisi olevan 9.3. 😉

By |2019-02-10T14:01:11+02:00helmikuu 10th, 2019|Categories: FOOD, LIFESTYLE, TRAVEL|Tags: , , |0 Comments

About the Author:

Leave A Comment