WINEBRIDGE

Tampere on nykyään täynnä aivan loistavia ravintoloita! Uusia ravintoloita on ilmestynyt kaupunkiin viime aikoina niin tiuhaan tahtiin, ettei tällainen keskustassakaan asuva ihminen tahdo kaikissa ehtiä edes käydä. Onneksi yksi ehdottomista suosikeistani Winebridge on ihan muutaman sadan metrin päässä :). Viime vuonna järjestin siellä bloggaaja kollegoilleni pienen viininmaistelu illankin, sen pääset kurkkaamaan täältä. Pari viikkoa sitten, kun oli ystävänpäivä, kävimme mieheni kanssa illastamassa Winebridgessä ja aivan taivaallisen hyvää ruokaa oli tälläkin kertaa! Itse otin turskaa ja mieheni otti naudan sisäfileetä. Alkupalaksi (vaikkapa jaettavaksi) suosittelen ehdottomasti maistamaan Flammkuchenia, joka on pieni pizza ranskankerma-sipuli-pekoni täytteellä! Viinien suhteen annoimme tarjoilijalle täysin vapaat kädet, koska tässä paikassa sen todellakin uskaltaa tehdä! Molempien viinit osuivat kyllä aivan nappiin :). Sanomattakin on ehkä selvää, että viinit ovat ihan huippuluokkaa, joten jos viinit vähänkään kiinnostaa, niin suosittelen ottamaan suunnaksi juuri Winebridgen. Hintataso sekä viineissä että ruoissa on mielestäni todella kohdillaan, joten matalla kynnyksellä voi viinejä lähteä maistelemaan :). Huomasin, että kevään aikana järjestetään myös useita viinitastingeja ja kokkauskursseja, mikäli sellainen kiinnostaa, niin niistä löytyy lisää tietoja heidän nettisivuiltaan.

By |2019-02-25T19:37:25+02:00helmikuu 25th, 2019|Categories: FOOD, LIFESTYLE, Uncategorized|Tags: , |2 Comments

About the Author:

2 Comments

  1. Marjakerttu 1.3.2019 at 22:24

    Tämä paikka on jäänyt itseltä ihan huomaamatta. Nyt alan kyllä haaveilemaan pitkästä illallisesta Kiitos vinkistä!

    • Krista Puskala 2.3.2019 at 11:31

      Suosittelen ehdottomasti! Uskaltaisin väittää, että parempia viinejä ei Tampereelta löydy. 🙂

Leave A Comment