BLOGGER’S EVENT IN STOCKHOLM

Olipa hauskat pari päivää Tukholmassa tällä viikolla :)! Minua pyydettiin kuvaamaan Thulen järjestämä bloggaaja tapahtuma, eikä kahta kertaa tarvinnut miettiä asiaa, että lähdenkö :). Malin, jonka kanssa olemme Kivatin puolellakin tehneet yhteistyötä, oli mukana järjestämässä tapahtumaa ja oli tietenkin mukavaa nähdä myös häntä! Paikalla oli Ruotsin isoimpia bloggaajia, joten oli hienoa tavata heitä ihan livenä, todella mukavia ja maanläheisiä! Samalla tuo paripäiväinen visiitti tuntui vähän kuin minilomalta. Vaikka valokuvauskeikka olikin pääasia, niin ehdittiin käydä syömässä ja pyörähtää kaupungilla. Kuvausjutut ovat kyllä niin mukavaa hommaa ja toivottavasti saan sitä tehdä vielä enemmänkin jatkossa :)! Kaikille siis tiedoksi, että teen valokuvausta toiminimellä, joten jos siellä ruudun toisella puolella on tarvetta henkilö-, lapsi-, tapahtuma-, tai vaikkapa hääkuvaukselle, niin saapi laittaa viestiä! Nyt alan katsoa Melodifestivalenin finaalia, eli Ruotisn euroviisuehdokas ratkeaa tänään. Kivaa lauantaita kaikille!

By |2019-03-09T20:45:24+02:00maaliskuu 9th, 2019|Categories: EVENTS, LIFESTYLE, TRAVEL|Tags: , , , , |0 Comments

About the Author:

Leave A Comment