HOTEL KUNG CARL

Yövyin valokuvausreissullani Malinin kanssa aivan ihanassa hotellissa nimeltä Kung Carl. Tukholmassa hotelli tarjontaa riittää, mutta halusin juuri tästä hotellista teille vinkata :). Rakennus on ulkoa ja sisältä todella kaunis ja myös huoneet ovat kerrassaan upeita! En ole vielä kertaakaan elämässäni ollut sellaisessa suihkussa, missä katosta roikkuu kristallikruunu ja vieressä on vanhan ajan takka :)! Hotelli sijaitsee Birger Jarl gatanilla, joten sijainti on todella keskeinen ja lyhyen kävelymatkan päässä parhaimpiin ravintoloihin ja putiikkeihin. Tämän reissun jälkeen mietin taas, että kuinka näppärää onkaan Tampereelta lennähtää Tukholmaan vaikkapa viikonloppu retkelle. Vähän kuin ottaisi bussin Pirkkalasta ja hetkessä onkin ison kaupungin tunnelmassa :)!

Mutta nyt vielä pakkailua toisenlaiseen reissuun, sillä huomenaamulla lähdemme miehen kanssa talvilomalle Kuusamoon ja Rukalle :)! Siitä lisää sitten ensi viikolla!

By |2019-03-10T21:37:42+02:00maaliskuu 10th, 2019|Categories: LIFESTYLE, TRAVEL, Uncategorized|Tags: , |0 Comments

About the Author:

Leave A Comment