RIISITUNTURI

Kotona ollaan jo, mutta kuvia Kuusamon reissusta on tietysti vielä jaettava näin jälkikäteen :)! Kuten edellisessä postauksessa mainitsinkin, niin saman päivän aikana piipahdimme vähän matkaa Karhunkierroksella ja sen jälkeen ajelimme sieltä suoraan vielä Riisitunturille. Riisitunturi on suosittu vierailukohde kohtuullisen lähellä Kuusamoa (sijaitsee Posion puolella). Autolla pääsi aika ylöskin tunturin kupeeseen, joten kävelymatkaa huipulle ei ollut ihan hirveästi. Me kävimme myös Pikku riisitunturilla, joka on ihan korkeimman kohdan vieressä. Maisemat olivat sekä Pikku että isolta Riisitunturilta upeat, hienointa oli jotenkin se kaikki koskemattomuus ja hiljaisuus! Periaatteessa lumikenkiä ei olisi tarvinnut, koska polut olivat aika hyvin tamppaantuneet, mutta jos halusi poiketa reitiltä, niin lumikengät olivat tarpeen. Me vuokrasimme hotellilta sellaiset ja yllättävän mukavasti sujui matkanteko niillä, en ollut koskaan aikaisemmin kokeillut lumikenkäilyä :). Jos Kuusamon suunnalla joskus vierailette ja mielitte pienelle luontoretkelle, niin Riisitunturi on helppo kohde sellaiselle :)!

By |2019-03-19T20:31:58+02:00maaliskuu 19th, 2019|Categories: LIFESTYLE, TRAVEL|Tags: , , , |0 Comments

About the Author:

Leave A Comment