KUULUMISIA PITKÄSTÄ AIKAA

Täällä sitä ollaan taas vaikka linjoilla on ollut vähän hiljaisempaa viime viikkoina. Koskaan ei ole tainnut näin pitkää taukoa olla blogissa, mutta joskus sellainen tekee vain hyvää. Blogi on minulle kuitenkin harrastus, eikä työ, joten on mielestäni tärkeää, että se ei muodostu stressitekijäksi kiireisen arjen keskellä! 🙂 Kuvaan ja tuotan sisältöä niin paljon töissä, että sen tekeminen vielä vapaa-ajallakin on välillä kuormittavaa, siksi olenkin hieman vähemmän nyt kuvaillut viime aikoina blogiini juttuja ja tänäänkin otetut kuvat kännykällä :D. Mutta niinhän sitä sanotaan, että paras kamera on se mikä on mukana ;).  Päivän kuvat ovat lenkkipolkujen varrella kesään puhkeavasta luonnosta ja sen päätteeksi kahvittelua Pyynikintorin Lihasaa ja Kahvissa, aika lailla sellainen sunnuntaipäivä, jollaisia mielellään viettää! Muutoin kuuluu hyvää, hevoseni tuli takaisin minulle (tai siis se majailee Teiskossa) oltuaan ystävälläni 1,5 vuotta, joten tiivistä talliarkea on ollut tässä toukokuussa. Varmasti siksikin aika on jäänyt vähiin blogin ja instagramin puolella. Toisaalta metsäkävelyt ja tallihetket ovat niitä minulle erittäin rentouttavia hetkiä ja somesta irti oleminen on kyllä tehnyt todella hyvää! Tuntuu, että aivot saavat levätä, eivätkä käy koko ajan ylikierroksilla. Tässä siis nautitaan ihanista toukokuun kesäilmoista ja odotellaan asuntomme remonttia (jonka piti jo keväällä alkaa!) alkavaksi. 🙂

By |2019-05-19T17:16:48+02:00toukokuu 19th, 2019|Categories: LIFESTYLE|Tags: , |0 Comments

About the Author:

Leave A Comment