HANKO

”Hymyilee kuin Hangon keksi” – eikös se jotenkin niin mene :)? Hangon maisemissa ei kyllä voi olla hymyilemättä, onhan siellä nyt niin kaunista! Pari viikkoa sitten vietettiin siellä ystävän polttareita. Ilma oli hyytävän kylmä, eikä oikein kukaan ollut ymmärtänyt varustautua kylmän ilman vaatimiin tamineisiin :D… No, selvittiin kuitenkin ja maisemat ovat toki upeat vähän pilviselläkin säällä. Siitä taitaa olla 10 vuotta aikaa kun olen viimeksi Hangossa käynyt ja silloinkin se oli varsin nopea visiitti Hangon Regatassa, ja silloinkin muuten satoi vettä ja oli kylmää :D..  Sen verran tästä Hangosta nyt kuitenkin taas innostuin, että olisi kiva tehdä sinne vielä tänä kesänä uusi viikonloppuretki ja ajella vielä muihinkin mukaviin kesäkohteisiin sillä seudulla. Monet etelä-suomen vanhat ruukkikylät ainakin kiinnostavat! 🙂

By |2019-06-15T19:32:39+02:00kesäkuu 15th, 2019|Categories: LIFESTYLE, TRAVEL|Tags: , , |0 Comments

About the Author:

Leave A Comment