VIIKONLOPPU JÄRVENPÄÄSSÄ

Viikonloppu tuli vietettyä Järvenpäässä ystävien terassin avajaisia juhlistaen. Läheltä löytyi myös ihanaa kukkapeltoa, joten se täytyi kuviin hyödyntää! <3 Ihasteltiin myös ystävien viljely palstaa, jossa kasvoi tällä hetkellä mm vallattomasti lehtikaalia ja useampaa eri minttulajiketta. Tuollaisella hyötykasvimaalla voisin itsekin kuvitella joskus kuokkivani, vaikka muutoin en viherpeukalo olekaan. Parvekekukkien istuttaminenkin on meillä miehen hommaa! 😀 Toisena päivänä kruisailtiin vielä avoautolla pitkin Järvenpäätä, ihanan kesäinen fillis kun aurinkokin vielä paistoi!

Itseasiassa huomennakin Järvenpää kutsuu, koska on viimein koittanut se viikonloppu, kun Suomen odotetuin hevostapahtuma Aino Nations Cup starttaa!

By |2019-07-04T11:11:13+02:00heinäkuu 4th, 2019|Categories: FOOD, LIFESTYLE, TRAVEL|Tags: , , |0 Comments

About the Author:

Leave A Comment