PUKKI PALATSISSA

Tänä vuonna tulikin aloitettua joulu fiilistely harvinaisen ajoissa, sillä pari viikkoa sitten pääsin tankotanssitaiteilija Henriikka Roon kutsumana seuraamaan pikkujoulu komediaa nimeltä Pukki Palatsissa. Henriikka on itse mukana tähdittämässä tätä ronskilla huumorilla varustettua pikkujoulu showta. Henriikka on kyllä aivan äärettömän karismaattinen esiintyjä ja hänen tankotanssiosiot olivat shown ehdottomia kohokohtia! 🙂 Toisella puoliajalla saatiin sketseihinkin vähän uutta kulmaa ja vauhtia. Tämä pikkujoulu komedia ottaa ainakin yleisön mukaansa ja kannustaa mm somettamaan ahkerasti shown aikana, parhaimmalle somekuvalle tarjottiin jopa pullollinen kuohuvaa. 😀

Pukki Palatsissa – esitykset pyörivät siis ennen joulua Sketsiteatteri Palatsissa aina 20. joulukuuta asti.

By |2019-11-16T18:19:40+02:00marraskuu 16th, 2019|Categories: Uncategorized|Tags: , |0 Comments

About the Author:

Leave A Comment