HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2020!

Ihanaa alkanutta vuotta ja vuosikymmentä! Olipas kiireinen vuosi tuo 2019! Se täyttyi suurimmaksi osaksi asuntoremontistamme, jonka onneksi saimme loppuvuodesta valmiiksi. Sen lisäksi rakas Crazy tuli takaisin minulle joka toki on tuonut lisää ohjelmaa jo valmiiksi kiireiseen arkeen, mutta toisaalta tuo heppailu niin tehokkaasti myös tasapainottaa sitä kiireistä arkea. 🙂 Työrintamalla on ollut myös kiireinen ja haastavakin vuosi, paljon uusia projekteja, jotka vaatisivat enemmän aikaa, kuin pystyy antamaan. Yksi mielenkiintoinen projekti on ollut tämä USA:n markkinoihin tutustuminen, olimme New Yorkissa siskoni kanssa marras-joulukuun vaihteessa (josta kuvatkin ovat), kun KIVAT:in kanssa osallistuimme Manhattanilla järjestettyyn pop-up tapahtumaan. Jenkeissä olen monta kertaa aiemmin käynyt, mutten koskaan New Yorkissa. 🙂 Hieno kaupunki, mutta mahdoton nähdä kaikkea tai edes paljon niin lyhyessä ajassa!

Valokuvausharrastus on väkisinkin kärsinyt muista kiireistä ja viikonloppuisinkin sitä on ollut niin puhki, ettei energiaa ole juuri blogille riittänyt. Toivottavasti alkanut vuosi tuo vähän happea näihin kiireisiin, haluaisin kovasti kuvailla ihanaa ”uutta” kotiammekin tänne blogin puolelle! Kunhan vähän valon määrä lisääntyy, niin saan ehkä kaivettua kameran esille. 😉 Koitin kovasti miettiä, että mitä uuden vuoden tavoitteita tai toiveita minulla olisi, mutta oikeastaan kaikki on oikein hyvin näin. Tosin kesälomat jäivät viime vuonna lähes pitämättä, joten siinä aion nyt tänä vuonna petrata ja koittaa pitää vähän enemmän vapaata! 🙂

By |2020-01-01T19:18:07+02:00tammikuu 1st, 2020|Categories: EVENTS, LIFESTYLE, TRAVEL|Tags: , |0 Comments

About the Author:

Leave A Comment