LOMAVIIKON PUUHASTELUA

Sanoista tekoihin! Kerroin edellisessä postauksessa, että lomat jäivät viime vuodelta aika vähiin, joten tämä vuosi onkin alkanut jo mm viikon lomailulla :). Olin syksyn jäljiltä niin väsynyt, että halusin viettää lomaa ihan kotioloissa lataamalla akkuja, enkä lähteä reissuun ja sellainen loma onnistui kyllä vähintäänkin yhtä hyvin kuin viikon etelänloma. Oli rentouttavaa nukkua pitkään, käydä lounailla ja museossakin. Museovierailuja kyllä tulee tehtyä aivan liian harvoin, hävettää tunnustaa, etten edes muista olenko esim käynyt Sara Hildenin taidemuseossa koskaan elämässäni… hämärä muistikuva on, että mahdollisesti joskus lapsena tarhassa ollessani :D. No, nyt asia tuli korjattua ja museokierros tehtyä!

Lounaista täytyy mainita vietnamilaishenkinen Lie Mi . En ollut aiemmin ehtinyt käydä tässä paljon hehkutetussa paikassa, mutta nyt lomalla sekin tuli testattua. Todella kivan oloinen paikka ja hyvää ruokaa! Vähän jäi harmittamaan, että kehuttuja Shanghai Tacoja ei ollut juuri tuona päivänä lounaalla tarjolla, mutta täytyy testata toisella kertaa :). Varmasti vierailen täällä uudelleen!

By |2020-02-04T13:19:02+02:00helmikuu 4th, 2020|Categories: FOOD, LIFESTYLE, Uncategorized|Tags: , |0 Comments

About the Author:

Leave A Comment